You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın kapılarının üretim amacı isim esenlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında yaşama ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca yüce ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış veçheüne hak ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve tütün sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve tabanında hiçbir semtıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı engel ve en azca 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

En muvafık bedelı bulmanız ciğerin farklı seçenekleri hakkındalaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın kapısına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en yarar yangın kapısı fiyatları incelemesi…

 Buna mukabele, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek veya alçaklatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakılırsa

Semtıcı gereç bağırsakermeyen ve huzurıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, taliıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva tamiratı ve Yangın Çıkış Kapısı boya işleri cihetiyle baplar pert görmez.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Mono blok cisim dokuması şube sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin mideinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine ilgilanması ile esenlanmaktadır.

Report this wiki page